Fermentkorn kaps 500 mg Øko
Mælkesyreholdigt produkt af økologisk fuldkornsbrød
- Fermenteringsprocessen gør produktet mælkesyreholdigt
- Kan tages ud af kapslerne og udrøres i mælk, yoghurt eller anden væske
Anvendelse:. 3-4 kapsler 3 gange dagligt i forbindelse med måltiderne
Fermentkorn af fermenteret og pulveriseret økologisk fuldkornsbrød. Fermenteringsprocessen gør produktet mælkesyreholdigt.
Fermentkorn indeholder L-mælkesyre.
Hvis det ønskes, kan pulveret tages ud af kapslerne og bruges til urtete eller udrøres i mælk, yoghurt eller anden væske.
Fermenteret og pulveriseret økologisk fuldkornsbrød (rug* (Secale cerale L.), vand, hvede* (Triticum aestivum L.), naturlig surdej (rug*, vand), salt, havre* (Avena sativa L.)), hydroxypropylmethylcellulose (vegetabilsk kapsel)
- Gluten
9-12 kapsler: 63-84 mg L-mælkesyre
Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.