Soja proteinpulver, 400 g
- 90 % protein
- Protein er med til at øge og vedligeholde muskelmasse og vedligeholde normale knogler
- Kan blandes i brød, grød, farsretter og supper
- Også god i drikke
Anvendelse:. 1-3 spsk. udrørt i mælk, juice eller anden væske fordelt på dagens måltider. 1 spsk. vejer 3-5 g. Kan også blandes i grød, brød, farsretter, sauce, budding og kagedej.
Sojaproteinpulver fra ikke-gensplejsede sojabønner. Sojaprotein er fuldgyldigt protein og inkluderer alle essentielle aminosyrer.
Protein er byggesten til kroppen og bidrager til at øge og vedligeholde muskelmasse og vedligeholde en normal knoglestruktur.
Isoleret sojaprotein (indeholder sulfit)
- Soja
- Svovldioxid og sulfitter
Næringsindhold | pr. 100 g |
Energi |
1.687 kJ 398 kcal |
Fedt - heraf mættede fedtsyrer |
4,0 g 1,0 g |
Kulhydrat - heraf sukkerarter |
0,5 g 0 g |
Kostfibre | 0 g |
Protein | 90 g |
Salt | 3,0 g |
Typisk aminosyreprofil pr. 100 g protein
Alanin |
3,8 g |
Arginin |
6,6 g |
Asparginsyre |
10,1 g |
Cystein |
1,1 g |
Fenylalanin* |
4,6 g |
Glutaminsyre |
3,6 g |
Glycin |
3,6 g |
Histidin* |
2,2 g |
Isoleucin* |
4,1 g |
Leucin* |
7,0 g |
Lysin* |
5,5 g |
Methionin* |
1,2 g |
Prolin |
4,6 g |
Serin |
4,8 g |
Threonin* |
3,3 g |
Tryptofan* |
1,0 g |
Tyrosin |
3,3 g |
Valin* |
4,1 g |
* Essentiel aminosyre
Bør ikke træde i stedet for en varieret og afbalanceret kost samt sund livsstil.