Levering: 1-2 HVERDAGE|
Danmark: Fri fragt ved køb over DKK 299,-
|
Sverige: Fri fragt ved køb over DKK 499,-
10. juni 2020

Sommersalat med Ecolomega®

af: Marianne Honoré Middagsretter

Det skal du bruge

4 personer

  • 150 g kogt kamut, rug, spelt eller anden kornsort efter ønske
  • 100 g blåbær
  • 2 små hjertesalater
  • ½ udstenet agurk
  • 1 avocado
  • letristede solsikke- og græskarkerne samt hør- og sesamfrø
  • ½ dl Ecolomega® fiskeolie og/eller god olivenolie
  • Citronsaft
  • Frisk dild til pynt

Sådan gør du

Kog din udvalgte kornsort og stil til afkøling.

Rist først hør- og sesamfrø på en tør pande og tag dem af varmen, lige når de begynder at poppe. rist derefter solsikke- og græskarkernerne på den samme pande, indtil de begynder at tage farve. Lad dem køle af og bland dem sammen med hør- og sesamfrø.

Skyl hjertesalat og riv den i små stykker. Bland salaten sammen med det forkogte korn, blåbær, avocado og skiver af agurk.

Brug en planteolie efter behag eller prøv den velsmagende omega-3-olie, Ecolomega®, der har en skøn, frisk citrussmag.

Dryp evt. lidt citronsaft efter behag, da den også kan forhindre bruning af avocadoen.

Afslut med lidt salt og friskkværnet peber. Evt. lidt ekstra frisk dild.

Drys frø og kerner hen over salaten og bland det hele sammen.

Salaten kan nydes alene eller som tilbehør

Relaterede varer

Ecolomega® Fiskeolie 200 ml
Spar 20 %
Øvrige kosttilskud