Levering: 1-2 HVERDAGE|
Danmark: Fri fragt ved køb over DKK 299,-
|
Sverige: Fri fragt ved køb over DKK 499,-
7. april 2020

Amerikanske pandekager med frugt

af: Marianne Honoré Bagværk

Det skal du bruge

  • 2 æg
  • 2 spsk. Baobabpulver (sødme og næring)
  • 1 spsk. Chiafrø
  • 3½ dl plantedrik (havre, soja eller mandel) eller mælk. Kærnemælk vil gøre pandekagerne ekstra luftige.
  • 5 dl hvedemel (kan erstattes med anden mel evt. glutenfri mel)
  • 1 stang vanilje
  • 2 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. salt
  • 2 spsk. smeltet smør eller andet kokosolie.

Ønskes mere sødme, kan du anvende Stevia MaxSød eller Birkesød Xylitol

Stevia MaxSød kan anvendes i madlavning og bagning samt i kaffe, te eller andre kolde og varme drikke. Søder 200-400 gange mere end sukker og indeholder nul kalorier - et godt alternativ til sukker i husholdningen. Birkesød Xylitol har 40 % færre kalorier sammenlignet med sukker og er derfor en glimrende erstatning for sukker.

Sådan gør du

Pisk æg og rørsukker sammen i en skål, rør derefter mælken i. Bland mel, korn fra en stang vanilje, bagepulver og salt. Rør det derefter i æggemassen, til sidst røres smørret i. Lad dejen hvile i køleskabet i 30 minutter.

Steg pandekager på panden i fedtstof – et par minutter på hver side.

Servér med frugt.

Relaterede varer