Levering: 1-2 HVERDAGE|
Danmark: Fri fragt ved køb over DKK 299,-
|
Sverige: Fri fragt ved køb over DKK 499,-
3. juli 2019

Vegetabilske HPMC-kapsler er et ønske fra mange

af: Trine Kastbjerg Produktinformation

Flere og flere af vores produkter fremstilles i vegetabilske HPMC-kapsler, da der er større efterspørgsel på det. HPMC er en forkortelse for hydroxypropylmethylcellulose, som er indholdsstoffet i de vegetabilske kapsler. HPMC er udvundet af plantefibre.

Der er en stigning i antallet af mennesker, der vælger at leve vegetarisk eller vegansk, og derfor vil vi gerne sørge for, at det er muligt at få kapsler til kosttilskud, der er fuldstændig fri for animalske produkter. De tomme vegetabilske kapsler indeholder ingen animalske biprodukter, konserveringsmidler, kunstige farver, stivelse, sukker, majs, hvede eller mejeriprodukter, og de er GMO-frie.

Det er vigtigt for os, at de vegetabilske kapsler er af ekstra god kvalitet, da urterne ikke skal interagere med materialet. Derfor kan vi ikke bare skifte kapslerne. Vi er nødt til at teste omfattende for at sikre, at kvaliteten holder.

Vores produkter i vegetabilske kapsler er mærket med et ikon, vi selv har udviklet, så det tydeligt fremgår af emballagen.

Relaterede varer