Levering: 1-2 HVERDAGE|
Danmark: Fri fragt ved køb over DKK 299,-
|
Sverige: Fri fragt ved køb over DKK 499,-
3. marts 2022

En god nats søvn giver mere overskud til hverdagen

af: Sarah Wedsted Produktinformation Gode råd Kroppen

Gode søvnvaner er alfa og omega for en velfungerende dagligdag. Hvis du ikke sover nok om natten påvirker det nemlig dit velvære.  

Gode råd til en bedre søvn

Vores nattesøvn kan nemt forstyrres. Der er dog nogle ting, du med fordel kan gøre, hvis du ønsker en mere stabil nattesøvn.

Undgå stimulanser som alkohol, kaffe, sukker og rygning for tæt på sengetid
Kunstig belysning fra elektroniske kilder virker ligeledes forstyrrende på vores søvn
Sov gerne i et helt mørkt rum og undgå at tænde lyset, hvis du går på toilet i løbet af natten. Lys afbryder nemlig vores melatoninproduktion, som netop dannes i mørke og er essentielt for den gode dybe søvn.

Der er hjælp at hente

Du kan også supplere med et kosttilskud, hvis du ønsker en naturlig nattesøvn. Baldrian er vores favorit, når det kommer til søvnen.

Baldrian er en urt, som hjælper dig til at falde i søvn, bidrager til en naturlig søvn og understøtter mentalt velvære i perioder med anspændelse og stress. En bonus er, at baldrian også hjælper til at håndtere den stress, der er forbundet med en travl hverdag.

Magnesium er også interessant at kigge på. Det er nemlig et mineral, der medvirker til, at du føler dig mindre træt og udmattet samt til at omdanne energi i kroppen.

Du finder både baldrian og magnesium i TryptoNAT®. Produktet indeholder desuden tryptofan, som er en essentiel aminosyre, der ikke produceres i kroppen og derfor skal tilføres gennem kosten.