Levering: 1-2 HVERDAGE|
Danmark: Fri fragt ved køb over DKK 299,-
|
Sverige: Fri fragt ved køb over DKK 499,-
2015: Natur-Drogeriets 70-års jubilæum

2015: Natur-Drogeriets 70-års jubilæum

Fredag den 12. juni 2015 fejrede Natur-Drogeriet 70-års jubilæum. Det var en fantastisk dag med spændende foredrag, rundvisninger i produktionen, udstillinger, erfarne rådgivere fra helsebranchen, klassiske og nye produkter og ikke mindst glade gæster, lækker mad, god musik og et fantastisk sommervejr.

Foredrag på dagen

Maiken Andersen, ”Vaccine eller ej”: Maiken Andersen er uddannet sygeplejerske og lægemiddelkonsulent og beskæftiger sig med den holistiske tilgang til sundhed og sygdomsforebyggelse. Maiken brænder for at udbrede viden om kroppens evne til at helbrede sig selv – og retfærdig oplysning om medicinalindustrien og de bivirkninger, vi aldrig hører om. Foredraget handlede især om vaccine, og hvad de gør ved kroppen – et sårbart emne, som ofte giver anledning til heftig debat. Natur-Drogeriet ønsker ikke at vælge side i debatten, men vil med Maikens indspark gerne være med til at sætte gang i en mere nuanceret diskussion.

Carsten Vagn-Hansen, ”Diabetes”: Carsten Vagn-Hansen har flere årtiers erfaring som læge, sundhedskonsulent, foredragsholder og forfatter. Han er ligeledes kendt fra tv, radio og magasiner. Med sit holistiske menneskesyn har han vejledt og hjulpet et utal af mennesker med rådgivning om sundhed og sygdom. I sit foredrag fortalte Carsten Vagn-Hansen om diabetes, der hvert år rammer tusindvis af danskere, og om produkter, der har hjulpet mange diabetikere.

Thorkild Rasmussen, ”Et bedre syn på ernæring”: Thorkild Rasmussen har 40 års klinisk erfaring med ernæringens betydning for hjernens og synets funktion. Han er uddannet optometrist og arbejdede de første 20 år med at symptombehandle synsproblemer ved hjælp af brille og kontaktlinser. Siden 1995, hvor han tog en supplerende efteruddannelse i USA som neuro-optometrist, har han arbejdet langt mere holistisk og fortrinsvis behandlet årsagerne til synsproblemer. Med en kombination af briller, kontaktlinser, euro-optometrisk træning og kostvejledning har han opnået enestående resultater i både ind- og udland. I sit foredrag fortalte Thorkild Rasmussen om, hvordan denne kombination af træning, kostændringer og kosttilskud har hjulpet flere tusinde af med ordblindhed, dobbeltsyn, skelen, hovedpine og svimmelhed samt ADHD og i enkelte tilfælde helt ud af diagnosen autisme. Han kom også ind på, hvordan kosten spiller en stor rolle for, hvor godt ”raske” mennesker ser. Synet afspejler hjernens funktion – og hjernens funktion er i høj grad påvirket af vores kost og ernæring.

En kunde og gæsts oplevelse