Levering: 1-2 HVERDAGE|
Danmark: Fri fragt ved køb over DKK 299,-
|
Sverige: Fri fragt ved køb over DKK 499,-
11. maj 2022

Få dine produkter i et pakketilbud

af: Sarah Wedsted Produktinformation

I en travl hverdag skal tingene gerne være så nemme som muligt. Vi har derfor sammensat en masse pakketilbud med produkter, der går godt i spænd med hinanden. Det er derfor blevet mere overskueligt for dig at bestille kosttilskud og helsekostprodukter hos os.

Med et klik kan du lægge en hel pakkeløsning i kurven, det er både nemt og smart!

Ikke nok med, at det fremover bliver nemmere for dig at bestille din produkter hos os, så er der altså også penge at spare, når du køber dine produkter som en samlet løsning.

Vores pakketilbud giver dig et hurtigt overblik

Synes du, det kan være lidt en jungle at finde ud af, hvilke produkter der passer til dine behov? Så er vores pakketilbud måske lige noget for dig.

Vi har inddelt alle produktpakkerne i kategorier, så du nemt kan danne et overblik over, hvilke pakketilbud der passer til dig. Vi har for eksempel en pakkeløsning til vegetarer og veganere, en til overgangsalderen og en basispakke, der er sammensat til at danne fundamentet for kroppens byggesten. Du kan finde alle vores pakketilbud her.

Du kan samtidigt få god inspiration til nye produkter og nemt danne et overblik over, hvilke produkter der passer godt sammen.

 

Vi opdaterer løbende vores produktpakker, så hold øje med vores hjemmeside for nye spændende pakker. Du vil af samme årsag opleve, at nogle produktpakker forsvinder i perioder, da de for eksempel kan være sæsonbestemte.