Levering: 1-2 HVERDAGE|
Danmark: Fri fragt ved køb over DKK 299,-
|
Sverige: Fri fragt ved køb over DKK 499,-
26. marts 2024

Komplekse produkter i Complx-serien

af: Trine Kastbjerg Produktinformation

Du har måske hørt os nævne det før; vores historie er baseret på urter. Derfor er urterne udgangspunktet i mange af vores kosttilskud, og det gælder også produkterne i Complx-serien.

Hvor urterne står alene i produkterne i Phyto-serien, er de kombineret med enten andre urter eller andre næringsstoffer i Complx-serien. Det kan fx være vitaminer, mineraler og aminosyrer.

Med produkterne i Complx-serien er tanken, at det som forbruger skal være nemmere at navigere i kosttilskudsmarkedet. I stedet for at skulle tage de enkelte komponenter hver for sig har vi samlet dem i produkter, så det er færre kosttilskud, der skal købes og indtages.

Forskellige komponenter samlet

Selvom vi staver seriens navn anderledes end det velkendte ord "kompleks", så er det sådan, det skal udtales.

"Kompleks" kommer af det latinske "complexus", som betyder "sammenfletning". Dykker man videre ned i ordets betydning, kan det betyde "helhed, der består af mange forskellige dele, enheder eller forhold". Og det er jo netop dét, Complx-serien er; forskellige dele sammensat til en helhed.

Signaturprodukter i Complx-serien

I Complx-serien findes flere af vores bestsellere og signaturprodukter. Det er fx Urte-pensil, som er kombination af urter og rødder, og TryptoNAT®, der kombinerer aminosyren tryptofan med urter, vitaminer og mineraler.

Vores produktudviklere er hele tiden opmærksom på tendenser og efterspørgsel, og derfor kan der komme nye produkter til løbende.

> Du kan se alle produkterne i Complx-serien her

 

Relaterede varer