Levering: 1-2 HVERDAGE|
Danmark: Fri fragt ved køb over DKK 299,-
|
Sverige: Fri fragt ved køb over DKK 499,-
5. marts 2020

Til dit immunsystem

af: Trine Kastbjerg Kroppen

Med marts måneds ankomst har vi også sagt goddag til foråret. Med overgangen fra vinter kan det være en god idé at tænke på immunsystemet, inden det helt rigtige forårsvejr med lunere dage for alvor er over os. Vi har samlet nogle af vores produkter, som indeholder vitaminer eller urter til immunsystemet:

Et af de vitaminer, der er gode at kende i denne tid, er C-vitamin, der medvirker til immunsystemets funktion og til at omdanne energi i kroppen. I Mega C-Vitamin er der 500 mg C-vitamin i hver tablet, og der skal tages én om dagen. 
 
Et andet vitamin, der kan være godt at huske, er D-vitamin, som medvirker til immunsystemets funktion og er med til at vedligeholde dine knogler. Solens UV-stråler er en god, naturlig kilde til D-vitamin, men det er efterhånden længe siden, vi for alvor har set solen. Fås også i vegetabilsk udgave.
 
Maximum er et komplekst vitamin- og mineralprodukt med 13 vitaminer og 10 mineraler. Det er et godt fundament for øvrige kosttilskud. Skal du bruge et multivitamin- og -mineral-produkt til de 3-10-årige, har vi Bamse Bomstærk med 13 vitaminer og 7 mineraler.

En urt, der er god at kende til, er echinacea, der understøtter immunsystemet. Du kan få echinacea rent som pulver eller blandet med askeblade i vores Echinacea Complex-dråber.

Echinacea findes også i Urte-pensil, som er en unik blanding af seks kraftfulde komponenter. Det har været en bestseller, siden vi introducerede den i 1976, og den er altid god at have stående i skabet, så den hurtigt kan hives frem, når immunsystemet trænger til lidt kærlighed. Urte-pensil fås som kapsler, te, tabletter og i en version med C-vitamin tilsat.
 
Olivenblade bidrager til, at immunsystemet fungerer normalt. I Olivir har vi indkapslet pulveriserede olivenblade. Kapslerne kan være en ven, når der er optræk til udfordringer, og derfor er den også altid god at have stående i skabet.

Tomentosa kendes også som cat’s claw og bidrager til immunsystemet. Tilnavnet kommer af de kloagtige torne, som bruges til at holde planten fast på de træer, den vokser op ad.

Astragalus er endnu en urt, der understøtter et normalt immunsystem. Derudover er det en adaptogen til support af mental og fysisk velvære og en antioxidant, der kan beskytte celler og væv mod oxidativt stress. Astragalus findes i Astraglus Complex, hvor det er kombineret med grøn te, samt i Super B-Complex.

Sørg for at maven og tarmene fungerer, som de skal, ved at tilføre massevis af gode mælkesyrebakterier. Brottrunk er en fantastisk drik til glæde og gavn for det indre system. Det er en økologisk, fermenteret gærdrik uden konservering, kunstige sødestoffer, farve og smagsstoffer – og så er den alkoholfri. Under fermentering skabes en fantastisk symbiose af forskellige syreresistente mælkesyrebakterie-stammer samt effektive enzymer der hjælper til bedre nedbrydelse af den mad vi spiser. Der er både nye bakterier og madpakker-bakterier til vores eksisterende tarmbakterier. Den ultimative cocktail. Udover 5 millioner levende mælkesyrebakterier fra 12 forskellige stammer indeholder Brottrunk også B12-vitamin, der medvirker til, at immunsystemet fungerer normalt.
 
Inderbarken fra ipe roxo-træet indeholder indholdsstoffer, der bidrager til et normaltfungerende immunsystem. Ipe Roxo kan indtages i kapsler, som dråber eller nydes som te. Vi har teen i original smag og en variant med pebermynte. Og man kan med fordel selv tilsætte smag efter eget ønske og blande den med andre droger og aromatiske krydderier. Lakrids og ingefær er blot noget af de lækre smagskomponenter, vi kan anbefale.

Her kan du se en oversigt over alle vores produkter til immunsystemet

Relaterede varer