Levering: 1-2 HVERDAGE|
Danmark: Fri fragt ved køb over DKK 299,-
|
Sverige: Fri fragt ved køb over DKK 499,-
7. februar 2024

Produkter til en hyggestund

af: Trine Kastbjerg Gode råd

Selvom vores sortiment hovedsageligt omfatter kosttilskud og urter, kan du også finde andre produkter. Nogle af disse passer perfekt, hvis der er hygge på programmet - for eksempel i skolernes ferier, en rolig weekend eller blot en ganske almindelig eftermiddag.

En kop varm hygge

Hos Natur-Drogeriet synes vi, at en kop varm kakao eller te er indbegrebet af hygge. At sidde behageligt, måske i en sofa med et tæppe omkring sig, med den varme drik i et krus mellem hænderne - så bliver det næsten ikke bedre i vores optik.

Er du på kakao-holdet, vil vi anbefale, at du bruger vores Økologiske Kakaopulver. Tag 1 tsk. kakaopulver og 2 tsk. rørsukker og bland med 4 tsk. koldt vand eller mælk. Fyld herefter koppen eller kruset med kogende vand eller mælk. Nyd kakaoen som den er eller top den med flødeskum og/eller skumfiduser.

Hvis du foretrækker te, kan du i vores sortiment finde både teer og urteteer. Uanset om det er teblade eller tørrede urter, der danner grundlaget for din te, kan du bruge vores tefiltre, når du laver din te. Lad teen trække under låg for at bevare mest mulig smag.

Snacks, snacks, snacks

Mange forbinder måske snacks med noget usundt, men det er ikke nødvendigvis tilfældet. Et fad med lækkert frugt og grønt - måske endda skåret ud i mundrette stykker - kan også noget. Som supplement hertil er vi tilhængere af blandt andet mandler og lakridser, som du også finder i vores sortiment.

Vi har engelsk lakrids i forskellige typer:

Hjemmebag er sagen

 

Hvis du er vild med at bage og begejstre andre med dit bagværk, har vi på vores hjemmeside flere opskrifter på hjemmebag til enhver højtid og anledning. Prøv for eksempel:

Relaterede varer